Om Anonyme Gamblere

Anonyme Gamblere Drammen 

'slipp deg fri fra din spilleavhengighet'

 

Anonyme Gamblere er en forening av mennesker hvor spilling på et tidspunkt ble et hovedproblem. Vi er spilleavhengige under tilfriskning som møtes jevnlig for å hjelpe hverandre med å holde oss fri fra gambling.

 

 Det eneste krav til medlemskap er et ønske om å slutte med spilling. Anonyme Gamblere krever ingen kontingent eller avgift, men er selvhjulpen gjennom egne bidrag. Anonyme Gamblere er ikke knyttet til noen bestemt sekt, trossamfunn, organisasjon eller institusjon. Anonyme Gamblere ønsker ikke å ta stilling i noe stridsspørsmål, gir verken støtte til eller tar avstand fra noen sak. Vårt fremste formål er å stoppe med spilling og hjelpe andre som lider av spilleavhengighet til å gjøre det samme.   

Åpne møter mandager kl 18 - Drammen

101 Grønland 3045 Drammen

Anonyme Gamblere er en selvhjelpsgruppe som holder til sentralt i Drammen. Vi er spilleavhengige under tilfriskning som hjelper hverandre ut av SPILLEAVHENGIGHET. 

Det holdes møter for spilleavhengige hver uke. Pårørende er også velkomne.  Det eneste vi krever er at du ønsker et liv uten spill. Vi benytter en 12 trinns metode for å systematisk ta tak i avhengigheten og slippe oss fri fra den. Dersom du ønsker å gjøre det samme er du velkommen til oss. Møtene er helt uten kostnad.

 

© Copyright. All Rights Reserved.